Je ziet plots goed wat de provincie allemaal doet
FRED HERSCH TRIO
de ongekroonde koning van de pianojazz

We zijn bijzonder trots om een van de meest innovatieve jazzpianisten van de laatste decennia in de Warande te mogen verwelkomen. In 2011 werd de Amerikaan Fred Hersch door de internationale Jazz Journalists Association uitgeroepen tot ‘Jazzpianist van het Jaar’. Eén keer luisteren naar zijn bekroonde ‘Fred Hersch: Alone at the Vanguard’ en je zal begrijpen waarom. In september verschijnt een nieuw livealbum, opnieuw opgenomen in de legendarische New Yorkse jazzclub The Village Vanguard, maar ditmaal met zijn trio dat ook hier van de partij zal zijn.

 

Hersch is een even gerenommeerd uitvoerder als componist. Zowel in de studio als op het podium koppelt hij zijn bekwaamheid aan een ongebreidelde fantasie. Het leverde hem samenwerkingen op met de allergrootsten, zoals Joe Henderson, Charlie Haden en Stan Getz. En ook als lesgever, van onder andere Brad Mehldau en Ethan Iverson van The Bad Plus, valt Hersch’ invloed nauwelijks te onderschatten.

 

Dit concert vindt plaats in het kader van het Neve Festival.

 

foto: Matthew Sussmanhttp://www.fredhersch.com

DATUM

  • zondag 11 november 2012
    aanvang 20.15 uur
    Schouwburg

TICKETPRIJZEN

20 euro // 17 / 16 / 14 euro

LOCATIE

de Warande - Schouwburg
Warandestraat 42
2300 Turnhout

BEREIKBAARHEID

adres: Warandestraat 42, 2300 Turnhout
gps: Wezenstraat, 2300 Turnhout
routebeschrijving
Maak je bezoek compleet met een heerlijk etentje in Barzoen. De keuken is open tot 20 uur. Iets drinken kan altijd voor en na de voorstelling.

check www.facebook.com/barzoen
fred hersch
See video