vrijwilligers

Onder het motto 'Hoe meer vrijwilligers, hoe meer vreugd' kan je bij de Warande steeds terecht voor allerhande vrijwilligerswerk. In ons vrijwilligersteam zitten zowel geëngageerde studenten en enthousiaste veertigers als actieve gepensioneerden.IN DE WARANDE IS ER VOOR ELK WAT WILS!

Je kan kiezen uit tal van vrijwilligerstaken. Wil je graag:

  • Publiek wegwijs maken bij een voorstelling of tentoonstelling, tickets scheuren bij een concert of helpen in de vestiaire, … dan is onthaalvrijwilliger jouw ding!
  • tappen tijdens een pauze of in de backstage of liever tijdens concerten of festivals ... dan kies je best voor horecavrijwilliger!
  •  kinderen of jeugd begeleiden bij schoolvoorstellingen of een handje toesteken op een kinderfestival of - workshop … dan zit je goed bij onze educatieve vrijwilligers!
  •  helpen bij de opbouw of afbraak van een locatieproject, strijken of herstellen van kostuums,… kortom, ben je een handige harry/henriette? Dan heeft de technische ploeg van de Warande je nodig!

Daarnaast gaat de Warande ook wel eens op zoek naar smakelijke keukenprinsen en –prinsessen, goedgezinde chauffeurs, enthousiaste flyeraars … Wil je dus graag vanalles en nog wat doen? Dan verwelkomen de Warandevrijwilligers je met open armen!

 

 

VOOR WAT, HOORT WAT!

De Warande voorziet in een gepaste beloning*. Je ontvangt een warandebon per gepresteerde prestatie die je kan verzilveren voor volgende voordelen

  •  een prachtige voorstelling naar keuze in de Warande
  •  een leerzame cursus bij Dinamo
  •  een solidair ticket
  •  een verfrissend drankje aan één van de togen van de Warande (Rode en Blekken Toog)
  • een leuk gadget uit de Warandewinkel
  • en heel af en toe kan je de voorstelling waarvoor je komt helpen ook mee kijken

*Voor sommige zware taken voorziet de Warande een vrijwilligersvergoeding.

 

 

GOESTING?!

Helemaal zin gekregen om je handen uit de mouwen te steken? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@warande.be met wat uitleg over jezelf, waarom je vrijwilligerswerk in de Warande wil doen en met je gegevens (naam, geboortedatum, gsmnummer en e-mailadres) dan nodigen we je graag uit op voor een persoonlijk gesprek.

PS: Lees eerst het infoblaadje (via de link onderaan) over de wettelijke bepalingen van vrijwilligerswerk even door voor je aan vrijwilligerswerk in de Warande begint. Dit infoblaadje vind je hier.

 
 

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten