Arab Cartoon Festival in theatermagazine Jeroen

Theatermagazine Jeroen pakte afgelopen maand uit met twee pagina's over het Arab Cartoon Festival dat plaatsvindt van 6 tot 21 oktober. Organisator Ali Nazir Ali legt uit waarom hij cartoonisten uit de Arabische wereld een platform wil bieden en hoe zij naar de samenleving kijken.

Klik hier en lees het volledige interview.

Van 17 tot 20 oktober zijn er bovenop Arab Cartoon Festival ook films uit het Midden-Oosten te zien op het Oase Film Festival van MOOOV.

meer info over Arab Cartoon FestivalCentraal in het festival staat de expo met vijftig cartoons uit het Midden-Oosten en Noord- Afrika. Daarbovenop kan je ook via theater, dans, muziek, workshops en debatten kennis maken met de cultuur van de regio en hoe oost en west elkaar wederzijds beïnvloeden. Tegelijkertijd kan je van 17 tot 20 oktober films uit het Midden-Oosten zien op het Oase Film Festival. Het festival sluit feestelijk af met DJ Lefto en Food For Ya Soul.

meer info over Arab Cartoon Festival

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten