People of de Warande

Als bezoeker van de Warande krijg je in de eerste plaats een voorstelling, concert of tentoonstelling te zien. Daar komt natuurlijk heel wat werk bij kijken. We bieden je elke maand een blik achter de schermen en zetten graag enkele collega's of vrijwilligers in de spotlights.

Vrijwilliger in de kijker

Jessica (28) werkt als thuisbegeleidster bij de Lommer van Ter Loke waar ze mensen met een beperking helpt om zelfstandiger te leven.

Ondertussen werkt ze ook al vier jaar als vrijwilliger bij Knipoog. Ze haalt mensen met een verstandelijke beperking of psychische kwetsbaarheid thuis op om samen naar een voorstelling of tentoonstelling te gaan.

Niet alleen voor onze Knipogers een hele ervaring, maar ook Jessica zelf geniet van de warme reacties. Na een bezoek aan de Warande kaart ze graag even na bij een drankje en tovert zo een glimlach op het gezicht van onze Knipogers.Heb jij zin om vrijwilliger te worden bij Knipoog? Stuur een mailtje naar lien.vanballaer@warande.be of bel op het nummer 014 47 21 05. 

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten