Het Gouden Paviljoen

In 'het Gouden Paviljoen' brengen we de werken van 21 uiteenlopende kunstenaars samen onder eenzelfde thema. Hun werk vertelt over hoe schoonheid soms te overweldigend kan zijn. Hoe ze een kwelling kan worden en tot destructie leiden kan.

De tentoonstelling toont de kwetsbaarheid van schoonheid en hoe makkelijk ze te vernietigen is. Het lot van schoonheid is verbonden met het verlangen van de mens haar te bezitten. We willen haar vast houden en gaan daardoor te ver in het beschermen ervan. We kopen bloemen om ze in een vaas te zien sterven. 

 

Meer info over de tentoonstelling.De curatoren van de tentoonstelling zijn kunstenaar Dries Segers en Annelies Nagels van de Warande.

 

deelnemende kunstenaars: Lucia Bru, Leo Copers, Berlinde De Bruyckere, Edith Dekyndt, Danny Devos, Al Farrow (VS), Tatjana Gerhard (CH), Ori Gersht (IL), Geert Goiris, Gregory Green (VS), Athar Jaber (IQ), Sofie Muller, Renato Nicolodi, Tokyo Rumando (JP), Dries Segers, Marco Tirelli (IT), Hannelore Van Dijck, Jan Van Imschoot, Philippe Vandenberg, Filip Vervaet & Daisuke Yokota (JP)

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie