Deze maand voor de jongste Warandebezoekertjes

Er staan altijd heel wat leuke activiteiten voor kinderen en hun families op het programma van de Warande. Ook de komende weken staat er weer heel wat te gebeuren. Een overzicht:

 

HETGEVOLG - 'ROOD of waarom pesten niet grappig is' (8+)

 

De straffe combinatie van acteur Stefaan Degand en HETGEVOLG-regisseur Stefan Perceval leidt tot emotionele theatervoorstelling 'ROOD of waarom pesten niet grappig is'.

 

In navolging van de move tegen pesten waarbij groot én klein met vier stippen op hun handen lieten merken dat pesten absoluut niet kan, is deze voorstelling een handig beginpunt om discussies op gang te brengen over opkomen voor jezelf.

 

De voorstelling speelt nog op woensdag 7, zaterdag 10 en zondag 11 maart in HETGEVOLG.

 

 

meer info en tickets

 

 

WALPURGIS - 'Fidelio' (6+)

 

Op woensdag 14 maart staat WALPURGIS in onze Kuub met de voorstelling 'Fidelio', een bewerking van de enige opera van Beethoven. Vooraf voorzien we een workshop met leuke en verrassende opdrachten.

 

Bekijk dit filmpje en bereid je alvast voor om luidkeels mee te zingen met het slotlied uit deze sprookjesopera.

 

De drie actuers van de voorstelling gaven onlangs een grappig interview. Je leest het hier.

 

 

meer info en tickets

 

 

Theater Stap - 'De Wereld' (8+)

 

Onze goede vrienden van Theater Stap wekten in het najaar al heel wat emoties op in 'Tytgat Chocolat' op Eén. De acteurs kwamen in de Warande de volledige reeks bekijken en werden overladen met fijne complimentjes en fantastische prijzen.

 

Enkele maanden later staat het gezelschap klaar om het volgende project naar buiten te brengen. In theatervoorstelling 'De Wereld' tonen Jelle Palmaerts (Jasper Vloemans uit Tytgat Chocolat) en Jan Goris (ook wel bekend als 'Spijker' in dezelfde reeks) het beste van zichzelf.

 

De voorstellingen in Theater Stap tussen 15 en 18 maart zijn alle vier uitverkocht, maar de heren gaven een uitgebreid interview waarin ze terugblikken op de opnames van Tytgat Chocolat en ook al iets meer vertellen over 'De Wereld'. Lees hier het interview.

 

 

meer infoTheater Artemis - 'De onzichtbare man' (4+)

 

Woensdag 4 april komen drie goochelaars van Theater Artemis langs. Ook hier kan je de voorstelling vooraf verkennen in een workshop aan de Rode Toog.

 

Afgelopen vrijdag ging de 'De onzichtbare man' in Nederland in première. Lees de recensie van Theaterkrant.

 

"De filosofische grens tussen zichtbaarheid en onzichtbaarheid."

Theaterkrant - ★★★★★

 

meer info en tickets

 

 

bekijk het volledige familieprogramma

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten