Win duotickets voor het MOOOV Filmfestival

Van 17 tot en met 30 april staat Turnhout in het teken van het MOOOV Filmfestival. Ook dit jaar heeft de organisatie weer een prachtig programma samengesteld. We lichten alvast twee films uit.MARQUIS DE WAVRIN, DU MANOIR À LA JUNGLE

 

In 1913 vlucht de Marquis de Wavrin na een misdaad naar Buenos Aires. Zo begint het Zuid-Amerikaanse avontuur van de jonge Belgische edelman. De documentaire toont dat de markies zijn tijd ver vooruit was. Zijn oprechte interesse voor andere culturen was in die tijd een uitzondering. De markies leverde een grote bijdrage aan de Belgische cinema. Hij verdient het om niet vergeten te worden.

 

Te zien op zondag 22 april om 19 uur in UGC Turnhout.

 

meer info

 

YOL: THE FULL VERSION

 

Yol is een Turkse film uit 1982 gemaakt door Yilmaz Güney. In 2017 werd een nieuwe versie van Yol uitgebracht, YOL: THE FULL VERSION. Dankzij intensief speurwerk werd filmmateriaal gevonden dat verloren werd gewaand. Het werd gedigitaliseerd en bewerkt volgens het oorspronkelijke plan van Yilmaz Güney. Beeld en geluid zijn nauwkeurig hersteld in hun authentieke staat.

 

Te zien op maandag 23 april om 14 uur en zaterdag 28 april om 11 uur in UGC Turnhout.

 

meer info

 

Win een duoticket

 

De Warande mag 25 duotickets weggeven voor 'MARQUIS DE WAVRIN, DU MANOIR À LA JUNGLE' en 25 duotickets voor 'YOL: THE FULL VERSION'. Vul het wedstrijdformulier in om kans te maken. Deelnemen kan tot maandag 16 april, 23.45 uur.

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten