People of de Warande

Als bezoeker van de Warande krijg je in de eerste plaats een voorstelling, concert of tentoonstelling te zien. Daar komt natuurlijk heel wat werk bij kijken. We bieden je graag een blik achter de schermen en zetten af en toe graag enkele collega's of vrijwilligers in de spotlights.

 

Vrijwilliger in de kijker

 

Dawood (23) heeft Pakistaanse roots en verhuisde naar België nadat hij een tijdje in het Verenigd Koninkrijk gewoond had. Dawood volgt momenteel een opleiding als administratief bediende bij de VDAB en studeerde eerder al af als boekhouder/auditor.

 

Om het Nederlands goed onder de knie te krijgen, volgt Dawood sinds een aantal weken een taalstage als vrijwilliger bij de Warande.

 

Het sociaal contact met het warandepubliek doet hem zichtbaar veel deugd en hij is blij als hij anderen kan helpen. Zelfs het Turnhoutse dialect kent steeds minder geheimen voor onze taalstagiair. Je zag hem misschien al achter de tapkraan staan bij Club Kuub?

 

Daarnaast kreeg Dawood ook de kans om een vergadering met onze programmatoren te volgen en mee te gaan naar een beurs voor leerkrachten. En dat deed hij allemaal met een brede glimlach!

 

Als we hem vragen wat hij als vrijwilliger het leukste moment vond, zegt hij zonder twijfelen WinterWarm in de Hoge Rielen. Hij vond dat er een gezellige sfeer hing en hij kon met verschillende mensen een babbeltje slaan.Ook zin gekregen om vrijwilliger te worden? Stuur een mailtje naar karlien.maes@warande.be of bel op het nummer 014 47 23 07.

Bart Van der Moeren
Bart Van der Moeren
Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten