Laatste kans expo 'Het Gouden Paviljoen'

Nog tot en met 20 mei kan je 'Het Gouden Paviljoen' bezoeken in onze Expozaal. Deze tentoonstelling toont de kwetsbaarheid van schoonheid en hoe makkelijk ze te vernietigen is.

 

Kunstmagazine H ART kwam een kijkje nemen en bracht uitgebreid verslag uit. Lees hier het artikel.

  

Deelnemende kunstenaars zijn Lucia Bru, Leo Copers, Berlinde De Bruyckere, Edith Dekyndt, Danny Devos, Al Farrow (VS), Tatjana Gerhard (CH), Ori Gersht (IL), Geert Goiris, Gregory Green (VS), Athar Jaber (IQ), Sofie Muller, Renato Nicolodi, Tokyo Rumando (JP), Dries Segers, Marco Tirelli (IT), Hannelore Van Dijck, Jan Van Imschoot, Philippe Vandenberg, Filip Vervaet & Daisuke Yokota (JP).

 

Bij je bezoek aan de tentoonstelling krijg je een gratis cataloog over de tentoonstelling. Je kan hem ook downloaden via onze website.

 

'Het Gouden Paviljoen' met kinderen bezoeken? Vraag het gratis knutselboekje aan de expobalie en ontdek de tentoonstelling op een speelse manier.

 

openingsuren

woensdag tot zondag van 10 tot 17 uur
maandag en dinsdag gesloten

 Floris Vanhoof - 'De Vloeibare Computer'

Van 5 tot en met 27 mei kan je ook 'De Vloeibare Computer' van Floris Vanhoof bezoeken. In de Luifelzaal en de Houten Zaal combineert hij huisgemaakte elektronische muziekcircuits met analoge projectietechnologieën en gaat hij op zoek naar manieren om nieuwe beelden te maken met oude media.

 

 

meer info

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten