Het nieuwe seizoensprogramma komt eraan

Op donderdag 17 mei kondigen we het nieuwe seizoensprogramma aan op onze website. In de loop van de week die daarop volgt, valt de brochure bij jou in de brievenbus.

 

Je kan vanaf dan meteen je favoriete voorstellingen uitkiezen en het lotingformulier indienen. Denk er rustig over na en bespreek het programma gezellig met vrienden en familie. Je hebt immers tijd tot en met zondag 10 juni om je aanvraag in te dienen. Daarna doet onze computer zijn werk en worden tickets willekeurig verdeeld onder de geïnteresseerden.

 

We beginnen het nieuwe seizoen met een fantastisch Openingsfeest op 15 en 16 september. Meteen ook het moment waarop we onze Schouwburg opnieuw openstellen. Het beloven twee fijne dagen te worden met veel theater, muziek, circus... Iedereen welkom!

 

Nu de Schouwburg klaar is, kunnen we grotere producties naar de Warande halen. Nationale en internationale gezelschappen, bekende namen en jong talent geven het beste van zichzelf op de nieuwe theaterplanken. Ook in de Kuub programmeren we weer heel wat boeiende voorstellingen en concerten.

 

De Warande kijkt graag verder dan de muren van het theatergebouw en trekt er ook volgend seizoen weer opuit. We nemen je opnieuw mee naar verrassende locaties en trekken voor de derde keer naar de Hoge Rielen voor WinterWarm.

 

Zodra het nieuwe seizoen online staat, sturen we je een herinnering via onze nieuwsbrief.

 

Een nieuwe Schouwburg, nieuwe prijsformules

Bij de start van dit nieuwe seizoen met een nieuwe Schouwburg frissen we onze prijsformules op met nóg meer voordelen. We bieden regelmatig tickets aan tegen een voordelig tarief. Trouwe bezoekers van de Warande belonen we graag met fijne extra’s en exclusieve activiteiten.

 

De Vroege Vogel

De Vroege Vogelactie is de eerste actie die jouw richting komt uitgevlogen. Bestel één of meerdere tickets tijdens de loting tussen donderdag 17 mei en zondag 11 juni en geniet van deze tijdelijke Vroege Vogelkorting. In de loop van het seizoen lanceren we nog andere prijsacties, maar het meeste voordeel haal je uit de Vroege Vogelactie. Als Vroege Vogel vang je dus een lekkere worm.Meer info over de prijsformules vanaf 17 mei via onze website en in de brochure. 

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten