Nieuw: reeksen van onze curatoren

Nieuw dit seizoen zijn onze vaste reeksen, die je het hele jaar door aan een voordelig tarief kan bestellen. We stellen de reeksen graag aan je voor.

 

Om de heropening van de Schouwburg feestelijk in te zetten, vroegen we drie goede vrienden van het huis om een selectie van voorstellingen te maken. Choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui cureert het dansprogramma en koos acht dansvoorstellingen. Zijn acht voorstellingen te veel, dan kan je kiezen voor reeks I of II. Michael De Cock stelde op zijn beurt een reeks theatervoorstellingen samen en Jef Neve programmeert voor de derde keer het Neve Festival.Uit ons programma selecteerden we voor jou ook de beste muzikanten uit Afrika, vijf frisse pop- en rockconcerten in onze Club Kuub en een aantal prachtige concerten van de Concertvereniging. Daarnaast kan je naar de voorstellingen onder het label 'Made in de Warande' en verschillende edities van Overlezen en Nagedacht.

 

Ook de voorstellingen van of met onze Artist in Residence Niels Van Heertum kan je bestellen als reeks.

 

Kortom, voor elk wat wils!

Danny Willems
Danny Willems
Bart Van der Moeren
Bart Van der Moeren
Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten