Problemen met je aanvraag? Dit weekend telefoonpermanentie

Heb je problemen met je aanvraag? Dit weekend kan je een Warandecollega bereiken op het nummer van de ticketbalie: 014 41 69 91. Of mail eventuele opmerkingen of wijzigingen naar tickets@warande.be.Vragen en antwoorden

 

Kan je nog een abonnement bestellen?

 

Neen, het abonnement (prijskorting vanaf vijf voorstellingen) verdwijnt. In de plaats komen er kortingacties tijdens het seizoen, zoals de Vroege Vogelactie en kan je vanaf vijf voorstellingen goudvink van de Warande worden.

 

Bestaat de loting nog?

 

Jazeker, we zijn overtuigd dat dit systeem het eerlijkste is. Bovendien heb je tijd om in alle rust jouw keuze in te dienen. Vraag je tickets aan tot en met 11 juni, dan krijg je de Vroege Vogelkorting en krijg je vanaf 19 juni de factuur thuisgestuurd.

 

Wat is het verschil tussen een abonnee en een goudvink?

 

De abonnee kreeg korting vanaf vijf voorstellingen. Nu krijgt iedereen korting die bestelt voor 11 juni of tijdens een andere prijsactie in de loop van het seizoen. De goudvink uiteraard ook en hij is als eerste op de hoogte van deze acties. Daarbovenop krijgt de goudvink leuke extra’s of uitnodigingen voor exclusieve activiteiten.

 

Is er nog een 60+-korting?

 

Neen, er is enkel de Vroege Vogelprijs, die ook geldt voor 60-plussers. In onze brochure en op de website vind je de basisprijs, de Vroege Vogelprijs (enkel geldig voor de loting tot en met 11 juni) en de korting voor jongeren onder 26 jaar. Bestel je meer dan vijf voorstellingen, dan word je goudvink en word je tijdens het seizoen verwend met allerlei extra’s.

 

Krijgen studenten korting?

 

De korting ‘-19 jaar of studenten dagonderwijs’ veranderen we naar de korting ‘-26 jaar’. Dus studenten jonger dan 26 jaar krijgen korting. En niet alleen studenten, alle jongeren tot en met 25 jaar hebben recht op deze korting.

 

Kan je de reeksen ook bestellen met Vroege Vogelkorting?

 

Neen, reeksen zijn het hele jaar door scherp geprijsd. Dus bovenop de reeksprijzen geven we geen kortingen.

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten