Vroege vogelkorting nog tot en met zondag

Hoe tickets bestellen tijdens de loting

In veel cultuurhuizen krijgt wie als eerste tickets reserveert ook de beste plaatsen. In de Warande laten we ons computersysteem plaatsen toewijzen zodat iedereen evenveel kans maakt op goede plaatsen.

 

Je kan in mei en juni zelf kiezen voor hoeveel voorstellingen je een ticket wil. Je kan ook tickets voor je kinderen, familie of vrienden reserveren.

 

Het systeem van loting is eenvoudig. Je vindt hier een gedetailleerd stappenplan.

 

  • De Warande verzamelt alle aanvragen tot en met zondag 10 juni.
  • Per voorstelling wijst de computer plaatsen toe aan de mensen die hiervoor wilden reserveren.
  • Als een voorstelling op de datum van je keuze volzet is, reserveert de computer automatisch op een andere datum. Indien mogelijk proberen we extra voorstellingen bij te programmeren.
  • Schrijf je samen in? Dan zit je ook naast elkaar in voorstellingen met genummerde plaatsen.
  • Als een voorstelling uitverkocht is en je kon er niet meer bij, dan kom je automatisch op een wachtlijst te staan. Je wordt door ons gecontacteerd zodra er tickets vrijkomen.

 

NIEUW! Als je vóór 11 juni tickets bestelt, geniet je van onze Vroege Vogelkorting. Snel tickets boeken dus!

meer info

 

NIEUW! Vanaf dit seizoen kan je heel eenvoudig een reeks voorstellingen aan supervoordelig tarief bestellen.

meer info

 

Meedoen aan de loting tot en met zondag 10 juni

Je kan vanaf nu een aanvraag indienen voor de loting. Dit kan tot en met zondag 10 juni.

 

Je kan een formulier binnenbrengen of een aanvraag doen via de website. Vanaf dit seizoen gaat het heel eenvoudig via je winkelmand. Je selecteert voorstellingen en in een volgende stap geef je aantallen en kortingen in. Heb je je aanvraag afgerond, dan krijg je een kopie ervan per mail.

Telefoonpermanentie weekend van 9 en 10 juni

Op zaterdag en zondag kan je een Warandecollega bereiken op het nummer 014 41 69 91 met vragen over je aanvraag. Opmerkingen of wijzigingen kan je ook mailen naar tickets@warande.be.
 

Bestellen tussen 11 en 17 juni

Ook tussen 11 en 17 juni, tijdens de week van de computerloting, kan je tickets reserveren. Dit kan online of met een inschrijvingsformulier. Dit formulier kan je achterlaten in de bus die hiervoor klaarstaat aan de balie. Deze aanvragen verwerken we na de loting.

 Ticketprijzen en kortingen

Bij elke voorstelling vind je de basisprijs, de korting voor -26-jarigen en de Vroege Vogelprijs.

 

Bestel je tickets voor een groep van meer dan twintig personen, ben je rolstoelgebruiker of heb je een UiTPas met kansentarief of een vrijetijdspas, dan krijg je korting. Vraag ernaar aan de ticketbalie.

 

Aan de ingang voeren we regelmatig controles uit. Wie een ticket gebruikt waarop hij of zij geen recht heeft, krijgt geen toegang.

 

Ben je zelf verhinderd? Je kan je tickets doorgeven aan familie of vrienden, die met jouw tickets naar de voorstelling kunnen gaan. Is het een ticket met een korting waar je geen recht op hebt, dan passeer je met dit ticket langs de ticketbalie.

 

Tickets voor tentoonstellingen

Een ticket voor een tentoonstelling koop je aan de ticketbalie. Online kan je een expopas bestellen.

 

Een expopas kan je kopen voor 12 euro. Hiermee kan je een jaar lang onze tentoonstellingen bezoeken in de Expozaal.

 

Bevestiging

Na de loting, in de week van 19 juni, krijg je van ons een bevestiging met een overzicht van alle tickets die voor jou gereserveerd werden. Kijk deze bevestiging goed na voor je betaalt. Nadien zijn geen wijzigingen, maar enkel nog uitbreidingen mogelijk. Bij uitverkochte voorstellingen kan het zijn dat je tickets kreeg toegewezen voor een andere datum dan degene die je hebt aangevraagd. Mocht je dit niet wensen, dan annuleren we deze tickets. Als je je factuur en de tickets per post wil, dan betaal je per aanvraag 2,5 euro verzendingskosten. Sturen we de factuur en de tickets per mail, dan is deze service gratis.

 

Rolstoelgebruikers

Voor rolstoelgebruikers zijn er (bij voorstellingen met zitplaatsen) aparte plaatsen beschikbaar. Wil je een rolstoelplaats reserveren, mail dan naar tickets@warande.be.

 

Luisterhulp

Je kan aan de vestiaire een luisterhulp ontlenen voor geluidsversterking tijdens voorstellingen.

 

UiTPAS met kansentarief

Het kortingstarief van de UiTPAS met kansentarief is enkel geldig voor activiteiten die de Warande organiseert. Bestel je online voor de loting, vul dan in het opmerkingenveld het kaartnummer van je UiTPAS met kansentarief in. Op die manier kunnen we je een prijskorting van 80% toekennen op de gevraagde tickets.

 

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten