Stap zit krap

Onze goede vrienden van Theater Stap zijn op zoek naar een extra locatie om te repeteren, te knutselen, te bewegen...

 

Op nog geen 200 meter van Theater Stap ligt een gebouwtje, helemaal ingesloten tussen de huizen en tuintjes van het stokt. Ooit lag daar de blaas, een opblaasbare tennishal. Later bouwde de KSJ er met veel ijver hun lokaal. Ondertussen is de KSJ verhuisd en is het lokaaltje na vele jaren leegstand verkommerd en een doel geworden voor vandalisme.

 

De stad Turnhout geeft Theater Stap het gebouw in bruikleen op voorwaarde dat ze het gebouw renoveren. En daar steken ze graag de handen voor uit de mouwen. Helpen jullie mee? In een eerste fase zoeken ze vooral middelen om nieuwe ramen en deuren en verwarming te kunnen aankopen. Ze hopen tegen het bouwverlof hiervoor voldoende geld te hebben.

 Stap start een echte ‘crowdfunding’. Dat is een digitaal platform waar je op een simpele manier een donatie kan geven. Kan je deze maand 15 euro missen? Fijn, daarvoor kan Theater Stap een deurklink kopen. Wil je hen een hele deur geven? Dan schrijf je 40,- euro over. Het fijne is dat een gift vanaf 40 euro ook fiscaal aftrekbaar is. Dat wil zeggen dat je tot 45% terugkrijgt van de fiscus. De binnendeur kost jou dan uiteindelijk maar 22 euro.

 

Aan de Ticketbalie van de Warande kan je tot 9 juli een verzameling van vijf postkaarten kopen. De opbrengst gaat naar Theater Stap.

 

 

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten