Met een rijdende theatertribune door Turnhout

Het einde van het seizoen nadert met rasse schreden en we trekken er een laatste keer op uit met ‘Tussen hond en wolf’ van UNM en de Warande. Deze keer rijden we met een tribune door Turnhout en omgeving, langs velden, bossen en het kanaal.

 

Via een draadloze hoofdtelefoon volg je het verhaal van Julia en Robbert, twee jonge twintigers die elkaar ontmoeten en één nacht samen doorbrengen, tot hun wegen scheiden. Negen jaar later komen ze elkaar opnieuw tegen en blijken ze vast te zitten in een leven dat ze als jonge twintigers verafschuwden.

 

De voorstelling was enkele jaren geleden al te zien in Turnhout en kende een overdonderend succes. Op vraag van de Warande komt het gezelschap opnieuw onze kant uit met nieuwe, jonge acteurs. De acteurs van toen - Kyoko Scholiers en Maarten Westra Hoekzema - nemen plaats in de regisseursstoel.

 

Inmiddels bouwden we een tribune op een platte kar waarmee we door Turnhout en omgeving zullen rijden. Zin om erbij te zijn? De laatste tickets zijn hier verkrijgbaar.

 

RTV kwam een kijkje nemen tijdens de repetities.

bekijk de reportageDeze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten