Straatartiesten op de Grote Markt

Op vrijdag 13 juli 2018 vindt de zesde (!) editie van Straatartiesten op de Grote Markt plaats. Meer dan 10 acts zijn er te zien: van kleinschalig en intiem tot indrukwekkend acrobatisch met steeds de nodige humor en heerlijke zottigheden. Voor klein én groot.

Deze editie staat bol van interactie tussen artiest en publiek. Ontvang eens een compliment, leer iemand kennen aan de hand van een button of ontspan samen in een voetbad. Laat je verrassen door twee dolgedraaide wetenschappers of een geheimzinnige mentalist. Straatartiesten en circus zijn een uitstekende combinatie, want torens die vallen, mensen die kunnen vliegen en koorddansers die balanceren garanderen spektakel.

Onze traditionele hoofdact zal je niet snel vergeten, een spectaculair spel van gewicht en tegengewicht, balanceren en stilstaan zien als de vlucht van de vogel.Het mooiste marktplein van heel de Kempen en ver daarbuiten wordt op 13 juli opnieuw een ontmoetingsplaats waarbij we niet gaan voor grootsheid, maar wel voor verrassende acts van hoge kwaliteit. Zelfs op internationaal niveau.

Met ‘Straatartiesten op de Grote Markt’ viert de stad Turnhout het feest van de Vlaamse Gemeenschap.

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie