Schrijvers op Stal

Voor het derde jaar op rij organiseert vzw RURANT in samenwerking met Landelijke Gilden en de Warande 'Schrijvers op Stal', een zomers evenement op het kruispunt van landbouw en cultuur.

 

Op vier zomeravonden ploffen telkens twee schrijvers neer op het erf van een boerderij voor een vrolijke babbel over landbouw en platteland. Kennen ze de boerenstiel? Speelt het een rol in hun werk? Hebben ze een frisse kijk op de hedendaagse land- en tuinbouw? Veel vragen met nog meer verrassende antwoorden. De schrijvers lezen voor uit hun werk en signeren hun boeken. Beleef samen met hen een bijzondere zomeravond!
 Op de volgende locaties kan je eind augustus naar Schrijvers op Stal :
 

Maandag 20 augustus - Vloeikenshoeve, Vloeikensstraat 27 in Wuustwezel - met Herman Brusselmans & Walter van den Broeck
 

Donderdag 23 augustus - Landbouwbedrijf familie Geens, Bouwhoef 6A in Wortel-Hoogstraten - met Chris De Stoop & Elvis Peeters
 

Maandag 27 augustus - Schanshoeve, Klaashoevenweg 1 in Olmen-Balen - met Lize Spit & Koen Peeters
 

Donderdag 30 augustus - Landbouwbedrijf familie Vrints-Stevens, Sint-Lenaartsebaan 5 in Brecht - met Bart Van Loo & Marita de Sterck
 

Alle voorstellingen starten om 19.30 uur en zijn gratis!
 

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie