Opening 'Lolo's Entanglements' op 14 september

Onze najaarstentoonstelling is samengesteld door de Brusselse kunstenaar Helmut Stallaerts. Stallaerts is voornamelijk een schilder, maar maakt ook installaties, foto’s en films. In de tentoonstelling ‘Lolo’s Entanglements’ brengt Helmut Stallaerts werken samen van uiteenlopende kunstenaars. Op het eerste gezicht liggen de werken ver uit elkaar, maar onder de oppervlakte zijn ze met elkaar verstrengeld. Ze vertellen over de diepere betekenis van het leven, maar hebben in hun verschijningsvorm een zekere lichtheid. Rode draad doorheen de tentoonstelling is de levenskracht die soms aan de oppervlakte komt in de vorm van subtiele erotiek. 
 

Op 14 september kan je naar de opening van de expo om 20 uur. Wil je er graag bij zijn? Stuur dan even een mailtje naar expo@warande.be. Tijdens het Openingsfeest op 15 en 16 september is de expo ook gratis toegankelijk.

 

 met werk van Stefan Bertalan, Pier Paolo Calzolari, Frank JMA Castelyns, Nicaise de Keyser, Olaf Holzapfel, Bernd Lohaus, Florin Mitroi, Felicitas Rohden, Kostas Sahpazis, Gregor Schneider, Thomas Schütte, Qiu Shihua, Helmut Stallaerts, Axelle Stiefel, Achraf Touloub, Mitja Tušek, Emmanuel Van der Auwera, Lien Van Ranst, Antoine Waterkeynpraktische info
 

van 15 september tot 9 december in de Expozaal

5 euro / klik hier voor kortingen
open van woensdag tot zondag van 10 tot 17 uur
gesloten op maandag en dinsdag

 

meer info

 

 

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie