Optredens in alle hoeken van de Schouwburg

Tijdens het Openingsfeest zullen er in de Schouwburg heel wat voorstellingen en acts te zien zijn.

Zo maakt Johanne Humblet een koorddansact op maat van de Schouwburg op muziek van onze Artist in Residence Niels Van Heertum. Je kan er ook de voorstelling ‘Human Brush’ zien van Vincent Glowinski. Deze straatkunstenaar creëert gigantische lichtfresco’s en gebruikt daarvoor zijn lichaam als penseel. ‘Sitara’ is een bedwelmende dansvoorstelling in een nostalgische, Indische sfeer vol meeslepende muziek, majestueuze kostuums en fantastische choreografieën.

In de kelder van de Schouwburg dompel je je onder in een wereld van licht en soundscapes. Enkele toonaangevende lichtkunstenaars zoals TAAI, Artrance Visionary Collective en VIO nemen je mee op het adembenemende lichtparcours 'This is where the magic happens'

In onze backstage zijn er heel wat loge-optredens gepland van artiesten uit de ruime regio.

Kom je gewoon de vernieuwde Schouwburg verkennen, dat kan ook! Onze Warandegidsen staan op strategische plekken klaar met uitleg over de recente verbouwingen. 

 

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie