Bart van der Moeren

Artist Talk en rondleiding 'Lolo's Entanglements'

Afgelopen weekend opende de tentoonstelling 'Lolo's Entanglements'. En met succes. We kregen heel wat positieve reacties over onze bijna onherkenbare tentoonstellingsruimte. Je wordt steeds verder gelokt langsheen een labyrintisch parcours. Alle tijdelijke wanden zijn vervaardigd uit natuurlijke materialen en ingestreken met bijenwas, gefermenteerde paardenmest, bloed en as.
 

Bekijk hier de foto's van het openingsweekend.
 

Op zondag 23 september kan je kunstenaar Helmut Stallaerts aan het woord horen. Hij wordt geïnterviewd door Patricia de Peuter, die tot voor kort de kunstcollectie van ING leidde en haar jeugd doorbracht in Turnhout. Je hoort niet alleen hoe Helmut Stallaerts deze tentoonstelling samen stelde, maar je hoort hem ook aan het woord over zijn eigen werk en visies. Een aanrader!
meer info en reserveren
 

Op zondag 30 september leidt onze gids je rond in de tentoonstelling Lolo’s Entanglements. Wil je meer weten over de kunstwerken? En hou je van een persoonlijke aanpak? Dan is deze rondleiding voor individuele bezoekers zeker iets voor jou!
meer info en reserveren

 

 

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie