Terugkomst van de bibliotheek

In 2020 komt Bibliotheek Turnhout opnieuw onder een dak met de Warande en dat creëert mogelijkheden voor een nauwere samenwerking. Ook voor de partners die reeds in huis zijn. DINAMO bijvoorbeeld ziet de nabijheid van de Bib als een echte troef voor zowel organisatie, vrijwilligers als deelnemers.


Informatie vergaren ter voorbereiding van een les of de krant lezen in afwachting van de bus zijn enkele van de perspectieven van een bibliotheek in huis voor DINAMO. Bezoekers van de Warande kunnen voor een voorstelling hun uitgelezen boeken inleveren of na een tentoonstelling andere werken van de bezochte artiest opsnorren. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Ter voorbereiding op hun terugkomst organiseerde de Bib in de Warande het evenement ‘Leve(n)de bib!’ op 17 en 18 november. Samen met DINAMO, andere partners en Turnhoutenaren maken ze de oude bibliotheekruimte warm voor de komst van de nieuwe. 

 

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie