Bart Van der Moeren

We zoeken freelance (of interim) gidsen met een passie voor hedendaagse kunst

Beeldende kunst in de Warande, dat is een gevarieerd programma van 3 à 4 grote tentoonstellingen per jaar met aandacht voor Belgische (gevestigde en opkomende) kunstenaars en brede maatschappelijke thema’s. De gids neemt de bezoekers op sleeptouw en bedenkt daarvoor spannende interactieve strategieën teneinde het werk (op andere manieren) te ontdekken.

 

Een gegidst bezoek kan plaatsvinden van maandag tot zondag van 10 tot 17 uur. Per uur ontvang een je een vergoeding van minimum 45 euro. (volgens ervaring). Betaling via interimcontracten of na toezending factuur.

 

Wij voorzien overlegmomenten met de coördinatoren/curatoren omtrent mogelijke didactische werkvormen. “Rondleidingen” in de Warande kunnen ook ruimere, langlopende opdrachten zijn zoals workshops in de vrije tijd of scholen en andere participatieve projecten op locatie.

 

Net afgestudeerd of al een tijdje niet meer gegidst? Van een gids verwachten we in de eerste plaats een speelse eigenzinnigheid en zelfstandigheid. Van ons mag je de nodige omkadering verwachten en een boeiende context waarin je veel ervaring kan opdoen.

 

Heb jij zin om deel uit te maken van onze enthousiaste gidsenploeg?
Mail dan een originele brief (een ludieke verzuchting of een getuigenis van je favoriete kunst) en CV naar harm.vanzwol@warande.be.

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie