Club Kuub invites Jaguar Jaguar

Jaguar Jaguar komt naar onze Club Kuub op 6 april! Jaguar Jaguar is een jonge Belgische band die aan een razendsnelle opmars bezig is. Hun release concert in de AB, dat in februari plaatsvindt, was vorig jaar al uitverkocht... Tijd om Turnhout in te palmen!

 

Je kan je verwachten aan melodieuze en meeslepende nummers met een speels karakter. Catchy vocals die inspelen op groovy drums, vervolledigd door dromerige synths en gitaargeluiden.
Een nieuw project, zonder frontman en met een uniek visueel verhaal. “De nummers zijn belangrijker dan de persoonlijkheden.”

clipje!

 

Danny Blue & The Old Socks vervolledigen de line up. In januari werd de band bij Studio Brussel als finalist van De Nieuwe Lichting voorgesteld; in april stond het viertal dan weer in de finale van Humo's Rock Rally. Het voorbije jaar deden ze bovendien meer dan 50 optredens én tekenden ze bij Starman records. Het gaat snel én het gaat goed met Danny Blue And The Old Socks!

in samenwerking met jeugdhuis de Wollewei

 

Club Kuub
zaterdag 6 april om 20.15 uur
in de Warande, Kuub
meer info en tickets

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie