Doe mee met de Dansketting in Turnhout

27 april is in Vlaanderen de Dag van de Dans. Tijdens deze jaarlijkse hoogmis van de dans trekt in verschillende gemeentes De Dansketting door de straten. Ook in Turnhout maken we een dansketting. De Warande, stad Turnhout en Danspunt nodigen je uit om mee te komen dansen.

 

De Dansketting staat open voor iedereen: dansers én niet-dansers. Het is een laagdrempelig gebeuren dat vooral toont dat dansen niet alleen prettig is, maar ook mensen dichter bij elkaar brengt. Als voorbereiding organiseren we drie gratis workshops waarin je alle dansers-in-spé ontmoet. Kom meedoen met één of alle workshops en zet samen met andere dansers een choreografie van de gerenommeerde Sidi Larbi Cherkaoui naar je hand. Het resultaat is een verrassende dansparade die op 27 april twee keer door de Turnhoutse straten trekt. Elke deelnemer van de Dansketting krijgt een gratis ticket om dezelfde dag om 20.15 uur naar de dansvoorstelling ‘Double bill: Cherkaoui – Vandekeybus’ in de vernieuwde schouwburg van de Warande te gaan.

 

Wil je in de sfeer komen? Bekijk dan de teaser, opgenomen tijdens de try-out van de Dansketting in Gent.

 


Workshops

woensdag 10, zondag 14 en zaterdag 20 april, telkens van 14 tot 16 uur
gratis
Kies zelf of je met 1 of meerdere workshops meedoet
locatie: de Warande

 

Dansketting

27 april om 10.30 uur: parade die door de stad trekt (vertrek aan de Warande)
27 april om 19.30 uur: parade in en om de Warande


Inschrijven

Mail naar dansketting@warande.be of febe@danspunt.be.


 

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie