Kurt Van der Elst

Programma seizoen 19-20

 

Het nieuwe warandeseizoen staat online met een internationaal en verrassend programma boordevol theater, muziek, dans, expo, circus, comedy en woord.


Enkele highlights: Circus Ronaldo, Carole Vanderlinden, Heather Nova, Rosas, KVS, Introdans, Mark Lanegan Band, Jan Jaap van der Wal, Kris Verdonck, Akram Khan, NTGent, Jools Holland, Hendrik Willemyns, Kris Verdonck, Toneelhuis, hetpaleis, Zwangere Guy, Bassekou Kouyaté, L-E-V/Sharon Eyal & Gai Behar, Jools Holland and his Rhythm & Blues Orchestra … en nog veel veel meer.

Verder staan er heel wat festivals op het programma: de vierde editie van WinterWarm in de Hoge Rielen en de vierde editie van Arab Cartoon Festival. In april organiseren we festival Stil. Met Stil leggen we voor enkele dagen de focus op stilte in de kunsten in de ruime betekenis van het woord. En samen met Aarich Jespers (Zita Swoon, The Colorist Orchestra…) organiseren we een eerste editie van DRUMMING, een tweedaags festival rond percussie & drums in maart. Daar hoor je binnenkort meer over.


We starten het seizoen traditioneel met het Openingsfeest op zaterdag 14 en zondag 15 september samen met Stad Turnhout. Nieuw is Plein de Cirque tijdens dit weekend: een groot circusfestival in tenten én openlucht.

Het expoprogramma start tijdens het Openingsfeest met een solotentoonstelling van Carole Vanderlinden. Je ontdekt tijdens de rest van het seizoen een boeiende mix van solo- en thematentoonstellingen. Zo komt er in het voorjaar een tentoonstelling rond het thema ‘de nacht’.


Eind mei valt de brochure in de brievenbus van onze bezoekers. Tickets aanvragen voor de loting kan tot en met zondag 16 juni.
 

Lees hier de digitale versie van de brochure.

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie