CIE DES CHAUSSONS ROUGES

Plein de Cirque tijdens Openingsfeest

Op zaterdag 14 en zondag 15 september openen we samen met stad Turnhout het nieuwe seizoen. Tijdens het Openingsfeest kan je voor de eerste keer naar Plein de Cirque: een groot circusfestival in hartje Turnhout. Je krijgt de mooiste circusacts te zien: spannende evenwichtsoefeningen op een zelf gebricoleerd luchttuig, een burleske boksmatch, of een adembenemende koorddans. Zoals elk jaar zorgen we voor een extra gezellige sfeer en een uitgebreide foodvillage. Omwille van de werf voor de verbouwing van de bibliotheek, wijken we voor deze eerste editie van Plein de Cirque uit naar de Begijneveldekens, op wandelafstand van de Warande.


In de Warande kan je tijdens het Openingsfeest naar de expo van Carole Vanderlinden. In deze solotentoonstelling laat Carole Vanderlinden een combinatie zien van oudere en meer recente schilderijen, waarvan een aantal voor het eerst te zien zullen zijn. Ook haar nooit eerder getoonde tekeningen krijgen ruim aandacht.

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie