Bart Van der Moeren

120 MIA's uit zes Kempische gemeentes naar Carré Curieux

Vorig seizoen organiseerden 't Pact (cc 't Getouw Mol, cc Zwaneberg Heist-op-den-Berg, cc 't Schaliken Herentals, cc De Werft Geel en de Warande) voor de eerste keer een voorstelling speciaal voor MIA's (Mensen In Armoede) tijdens de speelreeks 'Chasse Patate' van Studio Orka in Mol. Dit initiatief werd positief geëvalueerd waarna beslist werd om dit te continueren. 

Afgelopen maand organiseerde cc 't Schaliken in samenwerking met de Warande en cc De Werft Geel als seizoensafsluiter de circusvoorstelling 'Famille Choisie' van Carré Curieux die in een speciale circustent in Lichtaart speelde. Op zondag 16 juni gingen uiteindelijk zo'n 120 MIA'S naar deze voorstelling via 't Pact. In Turnhout werkten we samen met T'ANtWOORD en Studio K van het OCWM. Er werden bussen ingelegd en een verlaagd tarief aangeboden. Vlak voor de voorstelling werd er ook een circusworkshop georganiseerd.

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie