Zonder vrijwilligers, geen Warande

Voor ons zijn al de Warande-vrijwilligers van onschatbare waarde. Zonder hun inzet, hun capaciteiten en vooral hun enthousiasme zou de Warande niet kunnen zijn wat het vandaag is. Zij zijn dan ook onze beste ambassadeurs.

Elke maand vertelt iemand waarom vrijwilligerswerk in de Warande voor hem of haar bijzonder is. Deze maand: Frank Wouters (50), bezig aan zijn derde seizoen als vrijwilliger 

Hoe ben je als vrijwilliger in de Warande terechtgekomen?
Ik help al een paar jaar als vrijwilliger mee in de keuken bij vzw T’ Antwoord. Toen daar op een dag iemand van de Warande meer uitleg kwam geven over het programma en over wat er verder nog allemaal gebeurt daar, heb ik gevraagd of er ook nog vrijwilligers nodig waren. Gelukkig wel dus. Sindsdien ben ik toogvrijwilliger in de Warande.

Wat vind je fijn aan je vrijwilligerswerk in de Warande?
Eerst en vooral: ik tap echt graag. Maar daarnaast werk ik ook heel graag samen met de andere vrijwilligers. Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen door hier te helpen aan de toog. Het is een toffe bende. Het is ook heel leuk dat we soms de voorstelling kunnen zien waarbij we helpen. Vroeger kwam ik niet zo vaak in de Warande, maar sinds mijn vrijwilligerswerk heb ik het gevoel dat ik een heel nieuwe wereld heb leren kennen. Met de Warandebonnen die ik als vergoeding krijg voor mijn hulp, koop ik tickets om samen met mijn vrouw naar voorstellingen te gaan. Op die manier hebben we al veel nieuwe ervaringen opgedaan.

Merci Frank! Zonder jou, geen Warande.

 

Wil je meer weten over vrijwilligerswerk in de Warande of wil je ook graag deel uitmaken van ons vrijwilligersteam? Stuur dan snel een mail naar willeke.broeckx@warande.be

 

 

 

Warande vrijwilliger Frank
Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie