Yuri van der Hoeven

Overdag naar het theater?

Ga je graag overdag naar het theater? Elk seizoen zijn er een aantal (school)voorstellingen waar je naartoe kan komen. Zo kan je binnenkort naar 'Terminator Too' van Villanella en Vervloet.

In ‘Terminator Too’ dompelen Robbert Vervloet en Ephraïm Cielen zich onder in de wereld van de blockbusters. Als Jack en John maken ze hun ideale film: een montage van het beste wat ze ooit zagen. Met een gebricoleerde soundtrack en special effects, kostuums uit cornflakesdozen, spectaculaire gevechtschoreografieën en filmquotes van vroeger en nu. De ultieme vlucht uit de werkelijkheid.

"‘Terminator too’ baant zich flitsend een weg door Hollywood, met een erg grappige meta-blockbuster tot gevolg." (****, De Standaard)

Er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor de schoolvoorstelling op dinsdag 26 november om 10.30 uur in de Kuub. Je zit samen in de zaal met leerlingen van het 1ste en 2de middelbaar.

'Terminator Too' van Vervloet en Villanella
dinsdag 26 november om 10.30 uur
Kuub - vrije zit
basisprijs: 10 euro
meer info en tickets

Meer de Warande Overdag?

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie