Danny Willems

Dans voor jong en oud

In november zie je twee verrassende dansvoorstellingen waar ook kinderen en jongeren zeer welkom zijn.

Voor ‘8.2’ (14+) van o.a. fABULEUS en hetpaleis liet choreograaf Radouan Mriziga zich inspireren door een oude liefde, rapmuziek. Samen met zeven jonge dansers verdiepte hij zich in alles wat rap uniek maakt: het ritme, de flow, de statements, de gebaren en de geschiedenis van de grandmasters tot Kendrick Lamar.

"De zeven dansers uit 8.2, elk tussen 13 en 20. Ze zijn prachtig om te zien, in al hun overgave, ­diver­siteit en kleurrijke outfits. Samen met choreograaf ­Radouan Mriziga brouwden ze een fascinerende medley, vol rapflows en moves." (**** De Standaard)

'8.2' van fABULEUS, hetpaleis & Moussem Nomadisch Kunstencentrum/ Radouan Mriziga
dinsdag 5 november om 20.15 uur
tijdens Arab Cartoon Festival
in de Kuub
meer info en ticketsIn 'INVITED' van Seppe Baeyens, Ultima Vez en KVS mag je dan weer zelf meedoen. Een diverse groep performers die een weerspiegeling vormt van de samenleving neemt je mee op sleeptouw. De grenzen tussen cast en publiek vervagen. Je krijgt, als je dat wil, een actieve rol. Of je kijkt vanop een afstandje. Kinderen vanaf 7 jaar zijn welkom.

"Ga kijken! Of beter: ga meedoen!" (De Morgen)

'INVITED' van Seppe Baeyens, Ultima Vez en KVS
zondag 17 november om 14 of 16 uur

tijdens de Bonte Zondag
in de Kuub
meer info en tickets

Klinkt dit té abstract voor jou? Check dan zeker hier de trailer van 'INVITED':

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie