Griet Hendrickx

Bonte Zondag: kom je ook?

Tijdens de Bonte Zondag op zondag 15 december kan je naast de grapppige theatervoorstelling 'HERMAN' (6+) van De Mannschaft en de dansvoorstelling 'Grupo Sportivo' (6+) van Introdans, naar heel wat leuke (en gratis) extra activiteiten die dag.

 

Repair café

Rode Toog - van 13 tot 16 uur – €2,50

Breng je kapotte stukken speelgoed mee en geef ze een nieuw leven. Samen met onze handige helpers kan je ze zelf weer maken. Niet enkel speelgoed, maar ook kledij en andere spullen kan je hier maken.

Ruilwinkel

Rode Toog - van 13 tot 16 uur – gratis

Heb je een stuk speelgoed waar je niet meer mee speelt? Breng het mee en ruil het voor iets anders in de ruilwinkel.

 

Collectieve collectie - Kristof Van Gestel

Centrale Hal - van 13 tot 17 uur - gratis

Kom je mee onverwachte objecten knutselen? We leven ons uit door alledaagse gebruiksvoorwerpen uit elkaar te halen en de stukken opnieuw te verbinden met touwtjes en andere verbindingstechnieken. Of kom je - samen met gastkunstenaar Hans Bossmann - objecten betekenen met stiften? Alles wordt onderdeel van De Collectieve Collectie.

 

Dansen op muziek

Houten zaal van 14 tot 17 uur – gratis

Kom binnen in de danszaal en laat je verlijden door het warme licht, wonderlijke ritmes en spannende melodieën. Hout, jong, oud, er is geen juist of fout. Schoenen uit en dansen maar!

 

Open Werktafel Studio Expo

Witte gang van 13 – 16 uur – gratis

Laat je inspireren door de tentoonstelling 'Lost in Translation' en kom gezellig mee knutselen aan onze open werktafel.


Bonte Beats

Rode Toog - van 17 tot 18 uur – gratis

Breng je beste danspassen mee! Wij zorgen voor de juiste plaatjes en samen sluiten we de dag af met een knallend feest voor het hele gezin.

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie