Zonder vrijwilligers, geen Warande

Voor ons zijn al de Warande-vrijwilligers van onschatbare waarde. Zonder hun inzet, hun capaciteiten en vooral hun enthousiasme zou de Warande niet kunnen zijn wat het vandaag is. Zij zijn dan ook onze beste ambassadeurs.

Elke maand vertelt iemand waarom vrijwilligerswerk in de Warande voor hem of haar bijzonder is. Deze maand: Anne Van de Heyning (68), bezig aan haar vierde seizoen als vrijwilliger.

Hoe ben je als vrijwilliger in de Warande terechtgekomen?
Ik was aan de slag als DINAMO-vrijwilliger toen er daar een oproep werd gedaan om mee te helpen tijdens kinderkunstenfestival STORMOPKOMST. Zo rolde ik als vanzelf in het vrijwilligerswerk van de Warande zelf. Ondertussen ben ik al een aantal jaren een vaste onthaalmedewerker voor de expo.

Na de heropening van de Schouwburg wou ik ook daar graag een handje toesteken. Sindsdien help ik ook vaak als ticketscanner en vestiairist.

Wat vind je fijn aan je vrijwilligerswerk in de Warande?
Met de Warandebonnen die ik krijg voor mijn hulp, koop ik tickets voor voorstellingen die ik graag wil zien. Ik betaal er ook de Dinamo- activiteiten mee die ik wil doen.

Je werkt ook vaak samen met dezelfde lieve collega-vrijwilligers en dat schept een band die soms heel hecht kan worden.

Voor mij is de Warande een groot huis vol warme vriendschappen geworden, waar ik ook op de winteravonden graag voor buiten kom.

Ik hoop nog lang vrijwilliger te kunnen blijven.

Merci Anne! Zonder jou, geen Warande.
(en wij hopen ook dat je nog heel lang vrijwilliger wil blijven!)

Wil je meer weten over vrijwilligerswerk in de Warande of wil je ook graag deel uitmaken van ons vrijwilligersteam? Stuur dan snel een mail naar willeke.broeckx@warande.be

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie