Sepp van Dun

Inspireer jij Circ’ombelico voor hun nieuwe creatie ‘Nu’?

De Warande zoekt gemotiveerde vrijwilligers, die graag meewerken aan een onderzoeksmoment van de creatie ‘Nu’.

Wil je ervaren hoe een productie gemaakt wordt? Wil je samen met professionele artiesten op  zoek  naar de relatie tussen publiek en performer? Ben je vrij op woensdag 29 januari (14 tot 17 uur), maandag 3 februari (19 tot 22 uur) en/of maandag 2 maart (19- tot 22 uur)?

Het Vlaams-Sardijnse circusgezelschap Circ’ombelico repeteert in de Warande en zoekt volwassen mannen en vrouwen (jongeren vanaf 12 jaar zijn ook welkom) om gedurende een namiddag/avond samen te onderzoeken wat het betekent om in groep te (re)ageren.

We starten met een korte fysieke en creatieve opwarming. Na een aantal oefeningen rond groepsdynamieken begeleidt de regisseur de deelnemers in het onderzoek naar de interactie tussen publiek en performer. We nemen voldoende tijd voor het uitwisselen van ervaringen en we ronden af met een nabespreking vergezeld van een hapje en een drankje.

‘Nu’ speelt in september tijdens Plein de Cirque, het gloednieuwe festival van de Warande. Uiteraard nodigen we je graag uit om te komen kijken naar de voorstelling, waarvoor jij inspiratie gegeven hebt.

Praktisch

Voorwaarden

Er is geen ervaring vereist en de oefening is fysiek niet zwaar. Vooral veel goesting om samen te ontdekken en openstaan voor beweging is belangrijk, want er wordt samen met het publiek de vloer op gegaan.

Waar: in de Houten Zaal (zone Kuub) van de Warande
Warandestraat 42 in Turnhout

Wanneer:

Je kiest zelf of je 1, 2 of 3 keer deelneemt.

  • woensdag 29 januari van 14 tot 17 uur
  • maandag 3 februari van 19 tot 22 uur
  • maandag 2 maart van 19 tot 22 uur

Je deelname is gratis.

 inschrijven


Meer info

An Joseph (programmator jeugd de Warande)
an.joseph@warande.be
014 47 21 50.

www.circombelico.org

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie