Vrijwilliger van de maand: Marleen Dufraing

Zonder vrijwilligers, geen Warande

Voor ons zijn al de Warande-vrijwilligers van onschatbare waarde. Zonder hun inzet, hun capaciteiten en vooral hun enthousiasme zou de Warande niet kunnen zijn wat het vandaag is. Zij zijn dan ook onze beste ambassadeurs.

Elke maand vertelt iemand waarom vrijwilligerswerk in de Warande voor hem of haar bijzonder is.

Deze maand: Marleen Dufraing (68), bezig aan haar zesde seizoen als vrijwilliger.

Hoe ben je als vrijwilliger in de Warande terechtgekomen?

Staf Pelckmans, de voormalige directeur van de Warande, is altijd bevriend geweest met mijn broers. Een zestal jaar geleden vroeg hij mij of vrijwilligerswerk in de Warande niks voor mij zou zijn.

Ik ben begonnen als begeleidster bij de schoolvoorstellingen. Ondertussen ben ik ook begroeter en zit ik vaak aan het onthaal van de expo.

Wat vind je fijn aan je vrijwilligerswerk in de Warande?

Het grootste pluspunt aan mijn vrijwilligerswerk hier is zonder twijfel het contact met de mensen. Iemand de weg wijzen als begroeter, de reacties van de bezoekers van de tentoonstellingen horen, de enthousiaste kinderen stil horen worden tijdens de schoolvoorstelling,… ik vind het allemaal even fijn. Ik heb ook al wel eens tickets gescand, maar toen was ik te veel met die scanner bezig, terwijl ik het net heel leuk vind om een babbeltje met de mensen te kunnen doen. Ik maak graag tijd voor dat contact.

 

Merci om tijd te maken voor ons, Marleen! Zonder jou, geen Warande.

 

Jij ook vrijwilliger in de Warande?

Wil je meer weten over vrijwilligerswerk in de Warande of wil je ook graag deel uitmaken van ons vrijwilligersteam? Stuur dan snel een mail naar willeke.broeckx@warande.be

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie