de Warande Expo blijft open

Tussen kerst en nieuw blijven de verschillende tentoonstellingsruimtes in de Warande geopend (enkel gesloten op 25 december en 1 januari). Ook gedurende de maand januari kan je de tentoonstellingen gewoon bezoeken.

Nu te zien:

Nadia Naveau - BRINGER TOGETHER

Het werk van Nadia Naveau (°1975, Brugge, woont en werkt in Antwerpen) start vanuit de klei in haar atelier, haar eigen handen en een immense imaginaire databank aan (kunsthistorisch) beeldmateriaal.

Als ware het driedimensionale collages, versmelt ze referenties uit de klassieke oudheid, de barok en/of het modernisme met elementen uit de populaire cultuur en cartoons.

van zo 12 dec 21 tot zo 3 apr 22
Expozaal -1
open van woe t.e.m. zondag
gesloten op 25 dec en 1 jan 

William Fort - A Slight Return

Onder de noemer GANGMAKER maken we in de witte gang voor de Expozaal graag ruimte voor aanstormend talent.

Ditmaal is het de beurt aan Willam Fort (°1987, woont en werkt in Antwerpen). Fort maakt naast installaties en sculpturen voornamelijk meesterlijke zwart/wit tekeningen vol humor en ironie waaraan hij soms maandenlang werkt. Hierin verwijst hij scherpzinnig naar herkenbare elementen uit de film- en kunstgeschiedenis, de populaire beeldcultuur en de massamedia.

van za 11 dec 21 tot zo 3 apr 22
Witte Gang -1
open van maandag t.e.m. zondag
gesloten op 25 dec en 1 jan 


Vanaf 15 januari te zien:

Chris Meulemans - COMPLETELY IN COMMAND

In de Luifelzaal van de Warande presenteert Chris Meulemans (°1967, Turnhout) met COMPLETELY IN COMMAND een reeks recente schilderijen en tekeningen die handelen over de menselijke manipulatie van de natuur.

van za 15 jan 22 tot zo 27 feb 22
Luifelzaal
open van woensdag tot zondag