Assia Bert

50 uur de Warande: schrijf je nu in!

Wat wil jij kw-EI-t?

In seizoen ’22-’23 bestaat cultuurhuis de Warande 50 jaar. Dat moet gevierd worden, 50 uur lang! En daar hebben we jou voor nodig.Met '50 uur de Warande' organiseert de Warande in samenwerking met mini-productiehuis SLAK op 14, 15 en 16 oktober 2022 een cultuurmarathon van 50 uur. Een groot kunstfeest waar alle mogelijke expressievormen met elkaar in dialoog gaan. We willen de deuren opengooien, kaders oprekken en grenzen verschuiven. Werkelijk iedereen kan iets komen tonen, doen en participeren.

Samen organiseren we een groot verjaardagsfeest dat hulde brengt aan de afgelopen 50 jaar en een blik richt naar de toekomst door een platform te geven aan wat Turnhout en de Kempen nog allemaal te bieden hebben. Van startend professioneel kunstenaar tot ervaren hobbyist. Van honderdkoppig ensemble tot kind met een diabolo. 

Ben jij een krak in potten draaien en heb jij goesting om dit live te doen tussen de beelden van een fotografietentoonstelling? 
Een fervent landschapsschilder die vanop het dak van de Warande op een weekend tijd de 
Turnhoutse skyline op doek kan zetten? 
Een Tai Chi-club die een sessie wil organiseren in de Schouwburg terwijl een orkest een compositie van John Cage speelt? 
Een ASMR-artiest die het werk van een lokale dichter in mensen hun oren wil komen
fluisteren?
Spoken word, acrobatie, beelhouwkunst, taxidermie, poëzie, portrettekenen, muziek, zang... Het kan allemaal! 

Met andere woorden: ben je tussen de 5 en de 105 en wil je een ei kwijt? Schijf je voor vrijdag 3 juni in via onderstaande link! We nodigen je vervolgens graag uit op 8, 10 of 11 juni om samen eens jouw plan te overlopen en te kijken of en hoe deze binnen de puzzel zou kunnen passen. 

  schrijf je hier inTot binnenkort!