de Warande

Vrijwilliger van de maand

Voor ons zijn al de Warande-vrijwilligers van onschatbare waarde. Zonder hun inzet, hun capaciteiten en vooral hun enthousiasme zou de Warande niet kunnen zijn wat het vandaag is. Zij zijn dan ook onze beste ambassadeurs.

Elke maand vertelt iemand waarom vrijwilligerswerk in de Warande voor hem of haar bijzonder is. Deze maand: Arlette Van Den Kerkhof (68), bezig aan haar vierde seizoen.

Hoe ben je als vrijwilliger in de Warande terechtgekomen?

Een kennis, die al jaren vrijwilliger is in de Warande, raadde me vier jaar geleden aan om hier vrijwilligerswerk te doen.  Voor mij is het de ideale vrijetijdsbesteding. Ik ben hier dus terechtgekomen door goeie mond-aan-mondreclame.

Helpen in de vestiaire is wat ik het liefste doe, maar af en toe doe ik ook de ticketcontrole.


Wat vind je fijn aan je vrijwilligerswerk in de Warande?

Het sociale contact is voor mij de grootste troef. Ik vind het fijn om onder de mensen te komen. Je kan ook heel regelmatig een voorstelling bijwonen die je anders helemaal niet zou uitkiezen.  En met de Warandebonnen die ik krijg voor mijn hulp, koop ik tickets voor voorstellingen die ik heel graag wil zien. Dat je daarenboven iets nuttigs doet, is dus voor alle partijen gewonnen.


Dat is inderdaad voor alle partijen gewonnen. Merci Arlette!

Zonder jou, geen Warande.

 

Wil je meer weten over vrijwilligerswerk in de Warande of wil je ook graag deel uitmaken van ons vrijwilligersteam? Stuur dan snel een mail naar willeke.broeckx@warande.be