loting seizoen 22-23 groot succes!

De loting voor de voorstellingen van het nieuwe seizoen is achter de rug. BEDANKT dat jullie opnieuw massaal reserveerden: bijna 37 000 tickets voor seizoen 2022-2023. Vanaf maandag kan je terug losse tickets kopen, online en via de ticketbalie.

De populairste voorstellingen of concerten zijn Philippe Geubels, Kommil Foo, Michael Van Peel, 'Poupehan' van Het Laatste Bedrijf / De Mannschaft, de Kempenzonen feat. Natalia, Hannelore Candries, Barbara Dex, ‘Vlaemsch (chez moi)’ van Sidi Larbi Cherkaoui & Hans Op de Beeck / Eastman & De Munt, ‘The Sheep Song’ van Toneelhuis | FC Bergman, 'Animal, A Farm Story' van Cirque Alfonse, 'Out of Chaos…' van Gravity & Other Myths, Kapitein Winokio ...

 tickets nieuw programma

Deed je een lotingaanvraag? Dan ontvang je op maandag 20 juni de bevestiging van je tickets via tickets@warande.be.

Extra voorstellingen, nieuwe data beschikbaar

  • Sidi Larbi Cherkaoui & Hans Op de Beeck / Eastman & De Munt - ‘Vlaemsch (chez moi)’: extra op wo 26 oktober om 20.15 uur
  • Toneelhuis | FC Bergman - 'The Sheep Song': extra op vr 11 november om 20.15 uur
  • HETGEVOLG - 'Grijze Tuinen': extra op za 1 oktober om 20.15 uur
  • Michael Van Peel - 'Welcome to the Rebellion!': extra op di 6 december om 20.15 uur
  • Jeroen Verdick - 'Alleen': extra op vr 16 december om 20.15 uur

Wachtlijst voor

Hoe werkt de wachtlijst?

Als je een lotingaanvraag deed voor een uitverkochte voorstelling, maar je ben niet uitgeloot, dan sta je automatisch op onze wachtlijst. Komen er tickets vrij, dan nemen we contact op met je.

 
Allerlaatste kaarten voor


Nieuwsbrief

In de loop van volgende maanden kondigen we nog nieuwe voorstellingen, concerten en festivals aan. Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!