Nieuws

  • DE MUUR van William Ludwig Lutgens DE MUUR met William Ludwig Lutgens

    Sinds 9 december heeft  nieuw jong talent William Ludwig Lutgens DE MUUR tussen Kuub en Schouwburg ingenomen. Daarnaast toont hij ook werk in de gang. In zijn beeldend werk, schilderijen, tekeningen, publicaties en installatiewerk, wijst hij misbruik en hypocrisie van de hand in een picturale taal die tegelijk politiek en komisch is. Zoals een standup comedian vertelt hij persoonlijke anekdotes om het over onze maatschappij te hebben. In zijn vormentaal improviseert hij: hij zoekt enerzijds naar terugkerende vaste vormelementen, maar tegelijk laat hij ruimte voor telkens nieuwe invullingen waardoor hij verhaallijnen kan benadrukken.

  • Cataloog Nel Aerts Cataloog 'Ontmaskerd Maske'

    Bij de tentoonstelling 'Ontmaskerd Maske' van Nel Aerts hoort een cataloogje. De kunstenares heeft een echt kunstenaarsboek gemaakt waarvoor ze nauw samenwerkte met haar vaste vormgever.

  • Rondleiding Arab Cartoon Festival Rondleiding Arab Cartoon Festival

    In de Luifelzaal kon je cartoons zien van bekende cartoonisten uit Arabisch sprekende landen. Er kwamen een aantal groepen langs om een rondleiding te volgen waaronder de klassen van het CVO, groepen van de dienst inburgering en integratie en de multiculturele vrouwenbeweging Eva. Velen van hen waren ook al aanwezig op de openingsavond van het festival. Tijdens de rondleiding gaven de cartoons soms aanleiding tot felle discussies in de groepen. Het was een dankbare manier om gesprekken op gang te brengen, wat zeker niet altijd evident is.

Nieuws

Winkelmandje

U heeft geen voorstellingen in uw winkelmandje.

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.