Openingsfeest

14.09 tot 15.09
Begijnenveldekes Turnhout + Cultuurhuis de Warande
 

 
Op zaterdag 14 en zondag 15 september openen we feestelijk het nieuwe cultuurseizoen samen met Stad Turnhout en de Turnhoutse culturele verenigingen.  

 

Verwacht je aan een heel bijzondere editie , want tijdens het Openingsfeest kan je voor de eerste keer naar Plein de Cirque: een groot circusfestival in hartje Turnhout. Zoals elk jaar zorgen we voor een extra gezellige sfeer en een uitgebreide foodvillage. Omwille van de werf voor de verbouwing van de bibliotheek, zijn de meeste circusacts te zien op park Begijneveldekens, op wandelafstand van de Warande. Daar vind je ook de foodvillage, de cultuurmarkt, optredens en nog veel meer.

 

In de Warande kan je tijdens het Openingsfeest gratis naar de expo van Carole Vanderlinden, een dansfeest in de Kuub, een platenbeurs, de rommelmarkt, dansworkshops van SAMWD, Overlezen, concerten in Barzoen


Wandel op 14 en 15 september tussen de Warande en de Begijneveldekens en laat je verrassen door de rijkdom van het Turnhoutse cultuurleven… én het nieuwe circusfestival Plein de Cirque!

 

met dank aan Radio 2 en Best Western Plus Turnhout City Hotel

 

     

programma

Download hier de PDF met het volledige programma van het Openingsfeest.

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie