M I K S

Ben je jong (tussen 14 en 26 jaar), creatief geweld en ben je bezig met dans, performance, muziek, film, dj, rap, expo, …? Schrijf je dan alleen of samen met een groepje in voor M I K S.

M I K S geeft je een podium en gratis coaching door een bende jonge artiesten uit verschillende kunstdisciplines. Heb je al een artistiek idee dat je wil uitwerken of vertrek je van nul? Alles kan. Laat je inspireren en join the M I K S! Tijdens Turnhout by Night op 18 januari staan de spotlights op jou.

 

Kick-off M I K S

Of je nu bezig bent met performance, dans, livemuziek, dj, rap, spoken word, fotografie, film, beeldende kunst, grafische vormgeving… iedereen is welkom om op zaterdag 26 oktober zijn of haar idee te komen voorstellen. Een team van professionele artiesten en coaches staat klaar met raad en daad.

zaterdag 26 oktober van 14 tot 17 uur
in Jeugdhuis Wollewei
Facebookevent
Insta: @miks_2300

 

Turnhout by Night - toonmoment

Elke jongere of groep die een idee indient, wordt in de maanden nadien intensief begeleid door een coach. Aan het einde van dit traject is jouw werk op 18 januari 2020 te zien op Turnhout by Night, een verrassende wandeling langs enkele opvallende locaties in Turnhout.

coachingtraject: van november tot januari (data en uren in samenspraak met de coaches)
presentatie: zaterdag 18 januari tijdens Turnhout by NightMeer info en inschrijven

Meer info of schrijf je in voor de M I K S via info@miksers.be. Je kan ook een bericht sturen naar de Facebookpagina van Jeugdhuis Wollewei.

 

M I K S  is een samenwerking van de Stad Turnhout, Jeugdhuis Wollewei, MOOOV en de Warande

 

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie