de avond van de voorstelling

De balie is geopend drie kwartier voor aanvang op de locatie waar de voorstelling plaatsvindt. Je kan op dat moment geen tickets voor andere voorstellingen kopen.


Aan de ingang voeren we regelmatig controles uit. Wie een ticket gebruikt waarop hij of zij geen recht heeft, krijgt geen toegang.

 

ETEN EN DRINKEN

Je kan voor en na de voorstelling iets drinken in café Barzoen. In de Kuub is de toog geopend voor de voorstelling.
 

VESTIAIRE

Er is een gratis vestiaire aan de Schouwburg. Aan de Kuub zijn lockers die werken met een muntstuk dat je terugkrijgt na gebruik.
 

LUISTERHULP

Je kan aan de vestiaire een luisterhulp ontlenen voor geluidsversterking tijdens voorstellingen.


OORDOPPEN

Bij bepaalde concerten en voorstellingen kan je gratis oordoppen krijgen aan de balie.IN DE ZAAL

Het is verboden te eten, te drinken of te roken in de zaal. Gsm's worden uitgezet en alle opnamen (beeld en/of geluid) zijn verboden.LAATKOMERS

Na aanvang van de voorstelling wordt er geen publiek meer in de zaal toegelaten, tenzij tijdens de eventuele pauze. In uitzonderlijke gevallen beslist het gezelschap dat er toch nog toegang mogelijk is, al kunnen we dan niet garanderen dat je kan plaatsnemen op de stoelen waarvoor je tickets kocht.


TICKET VERLOREN OF VERGETEN

Geen drama, de computer heeft al je gegevens geregistreerd. We rekenen wel 1 euro administratiekosten aan als we een los ticket opnieuw uitprinten.
 


INLEIDING EN WARANDE INFORMATIEF

Voorafgaand aan een aantal voorstellingen organiseren we een gesprek of een inleiding. Dit kan je telkens terugvinden bij de voorstelling.

 

Bij een heel aantal voorstellingen voorzien we een Warande Informatief, met daarin meer achtergrondinformatie. De Warande Informatief is steeds beschikbaar de avond van de voorstelling zelf en is gratis.