ticketinformatie

Tickets bestellen kan via deze website, aan de ticketbalie of telefonisch vanaf 10 uur.

- weekdagen van 9 tot 17 uur (juli en augustus tot 13 uur)
- zaterdag van 9 tot 13 uur (juli en augustus gesloten)
- zon- en feestdagen gesloten (ook op 11 juli)
 

betalen

Betalen kan je tijdens je bestelling via Paypal, Maestro, bancontact of kredietkaart. Je ontvangt dan ook meteen je tickets. Tot drie weken voor de voorstelling kan je er ook voor kiezen om te betalen per overschrijving.

Aan de ticketbalie kan je contant, met Warandebons, of met bank- of kredietkaart betalen. Kijk je bestelling goed na voordat je betaalt. Nadien zijn geen wisselingen, maar enkel nog uitbreidingen mogelijk.
 

ticket verloren of vergeten

Geen drama, de computer heeft al je gegevens geregistreerd. We rekenen wel 1 euro administratiekosten aan als we een los ticket opnieuw uitprinten.
 

annuleren

Betaalde kaarten worden niet terugbetaald, omgeruild of vervangen, behalve wanneer de voorstelling wordt afgelast. Het programma, de bezetting, de locatie en de datum van de voorstellingen kunnen soms wijzigingen ondergaan. We houden je steeds zo correct mogelijk op de hoogte.
 

weet waar je koopt

Veel websites kopen op grote schaal tickets op om deze met winst door te verkopen. Als bezoeker betaal je via deze websites - vaak onbewust - veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. Soms worden tickets nagemaakt en zijn deze niet geldig. Koop je tickets via de Warande, dan betaal je de correcte prijs.