loting

In veel cultuurhuizen is het zo dat wie als eerste tickets reserveert ook de beste plaatsen krijgt. In de Warande laten we ons computersysteem plaatsen toewijzen zodat iedereen evenveel kans maakt op goede plaatsen: een verdeling door loting.

Tot 11 mei kon je aanvragen indienen voor seizoen 17-18. Nu kan je op de gewone manier tickets bestellen via de site, telefonisch of aan de balie.
 

BETALING


bevestiging
Van zodra je inschrijving verwerkt is, krijg je van ons een bevestiging met een overzicht van alle tickets die voor jou gereserveerd werden. Kijk deze bevestiging goed na voordat je betaalt. Nadien zijn geen wijzigingen, maar enkel nog uitbreidingen mogelijk. Bij uitverkochte voorstellingen kan het zijn dat je tickets kreeg toegewezen voor een andere datum dan degene die je hebt aangevraagd. Mocht je dit niet wensen, dan annuleren we deze uiteraard. Per aanvraag betaal je 2,5 euro verzendingskosten, als je je factuur en de tickets per post wil. Sturen we de factuur en de tickets per mail, dan is deze service gratis.

ABONNEMENT OF NIET?
Wilde je wel een abonnement maar kom je door de loting niet langer aan vijf voorstellingen? Dan kan je nog altijd tickets bijbestellen om van een abonnementskorting te kunnen genieten. Doe dit wel voordat je je factuur betaalt.

onbetaalde reserveringen
Onbetaalde reserveringen vervallen automatisch na acht dagen.

terugbetalingen
Betaalde kaarten worden niet terugbetaald, omgeruild of vervangen, behalve wanneer de voorstelling wordt afgelast of uitverkocht is. Het programma, de bezetting, de locatie en de datum van de voorstellingen kunnen soms wijzigingen ondergaan. We houden je steeds zo correct mogelijk op de hoogte.

 

 

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie