prijzen

Dit seizoen bieden we regelmatig tickets aan tegen een voordelig tarief. De Vroege Vogelactie is de eerste actie. Bestel één of meerdere tickets tot en met zondag 10 juni 2018 en geniet van deze tijdelijke Vroege Vogelkorting.


Bij elke voorstelling vind je drie prijzen: de Vroege Vogelprijs, de basisprijs en de prijs voor jongeren jonger dan 26 jaar.

 

Goudvink van de Warande

Wie volgend seizoen tickets koopt voor meer dan vijf voorstellingen, wordt goudvink van de Warande. En goudvinken worden in de watten gelegd.


Zo ontvang je als goudvink in september al een uitnodiging om een rondleiding te volgen in onze nieuwe Schouwburg. En we hebben nog bijzondere verrassingen in petto: het bijwonen van een try-out van een voorstelling in de Houten Zaal of een uitnodiging voor de vernissage van een tentoonstelling...


De oude kortingformules zoals abonnementskorting vanaf vijf voorstellingen en korting voor 60+ verdwijnen. Maar bovenop de Vroege Vogelkorting (als je bestelt voor 11 juni), krijg je nu exclusieve en leuke extra’s, dus het wordt er alleen maar beter op.

Deze kortingen blijvenook in seizoen 18-19 geldig:

  • je tickets voor een groep van minstens 20 personen bestelt
  • je in het bezit bent van een UiTPAS met kansentarief of vrijetijdspas (80% korting op de basisprijs)