tickets bestellen


Tickets bestellen kan via deze website, aan de ticketbalie of telefonisch vanaf 10 uur.

online

 

openingsuren ticketbalie

  • weekdagen van 9 tot 17 uur (juli en augustus tot 13 uur)
  • zaterdag van 9 tot 13 uur (juli en augustus gesloten)
  • gesloten van 24 december tot en met 2 januari

 

telefonisch: 014 41 69 91

  • weekdagen van 10 tot 17 uur (juli en augustus tot 13 uur)
  • zaterdag van 10 tot 13 uur (juli en augustus gesloten)
  • gesloten van 24 december tot en met 2 januari

 

betalen

Betalen kan je tijdens je bestelling via Paypal, Maestro, bancontact of kredietkaart. Je ontvangt dan ook meteen je tickets. Tot drie weken voor de voorstelling kan je er ook voor kiezen om te betalen per overschrijving.
 

Aan de ticketbalie kan je contant, met Warandebons, of met bank- of kredietkaart betalen. Kijk je bestelling goed na voordat je betaalt. Nadien zijn geen wisselingen, maar enkel nog uitbreidingen mogelijk.
 

 

goudvink van de Warande

Bestel je tickets voor meer dan vijf voorstellingen, dan word je goudvink van de Warande. En goudvinken worden in de watten gelegd. Zo ontvang je als goudvink in september al een uitnodiging om een rondleiding te volgen in onze nieuwe Schouwburg. En we hebben nog bijzondere verrassingen in petto: het bijwonen van een try-out van een voorstelling in de Houten Zaal of een uitnodiging voor de vernissage van een tentoonstelling…
 


ticket verloren of vergeten

Geen drama, de computer heeft al je gegevens geregistreerd. We rekenen wel 1 euro administratiekosten aan als we een los ticket opnieuw uitprinten.

 


annuleren

Betaalde kaarten worden niet terugbetaald, omgeruild of vervangen, behalve wanneer de voorstelling wordt afgelast. Het programma, de bezetting, de locatie en de datum van de voorstellingen kunnen soms wijzigingen ondergaan. We houden je steeds zo correct mogelijk op de hoogte.


 

weet waar je koopt

Veel websites kopen op grote schaal tickets op om deze met winst door te verkopen. Als bezoeker betaal je via deze websites - vaak onbewust - veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. Soms worden tickets nagemaakt en zijn deze niet geldig. Koop je tickets via de Warande, dan betaal je de correcte prijs.