A Fleetwood Mac Tribute

Rumours, 40 years
za 16
december
  • za 16 dec
    20:15 - 21:30
    de Warande - Kuub
    Geweest

Een bevlogen hommage aan de legendarische Rumours plaat van Fleetwood Mac die in 1977 uitkwam.

In 2017 is het 40 jaar geleden dat 'Rumours' het daglicht zag. Tijdens de opnames van het elfde album is de spanning tussen de muzikanten te snijden. Relatiebreuken tussen bandleden, prestatiedruk, cocaïnegebruik en uiteenlopende artistieke visies creëerden explosieve situaties in de studio. De bekende (Don’t Stop, Go Your Own Way, Dreams..) en minder bekende songs, doordrenkt van verdriet, verwijten en frustraties maar ook met opluchting en hoop laten niemand onberoerd. ‘Rumours’ werd één van de snelst verkochte albums aller tijden en geldt vandaag als een meesterwerk.

Deze verjaardag wordt gevierd door een bende straffe muzikanten samengesteld door Sara Gilis (Billie King, Marco Z, Motek, The Happy..). De gitaren zijn in handen van Marco Cirone, Rob Vanspauwen en David Broeders. Bassist Kevin Maenen en drummer Alessio Di Turi van The Sore Losers zorgen voor een stevige ruggengraat. NEEKA vervolledigt met haar fluwelen stem deze groep bevlogen muzikanten, die allemaal een soft spot hebben voor deze mijlpaal in de muziek.

Credits

zang en toetsen: Sara Gilis
zang: Neeka
zang en gitaar: Marco Cirone
gitaar: Rob Vanspauwen
gitaar: David Broeders
bas: Kevin Maenen
drums: Alessio Di Turi
foto: Kris Vandevenne

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten