Farewell Tour

Coope, Boyes & Simpson (VK)
vr 29
september
  • vr 29 sep
    20:15
    de Warande - Kuub
    Geweest

Het legendarische, Engelse a-capellatrio neemt in schoonheid afscheid van het podium en brengt een bloemlezing uit hun rijk repertoire.

In 1993 brachten Coope Boyes & Simpson hun eerste album uit met a capellasongs vol sociaal engagement. fRoots, het toonaangevend folk magazine uit het Verenigd Koninkrijk, schreef toen "harmonies you could chew". In 1994 verkoos Q Magazine het als "Roots album of the year". Een sterk begin van een muzikale carrière.

23 jaren later, omringd door minstens een dozijn platen, een groot aantal tournees en festivaloptredens en een paar nominaties voor Folk Music Awards, brengen ze met Coda hun laatste studio-album uit.

Op Coda vind je een aantal zelf geschreven nummers die wortelen op tradities en gaan over hot topics zoals vluchtelingen, Irak en klimaatsveranderingen. Met een ongeremde woede, keren zij terug naar hun roots. Kom een allerlaatste keer genieten van deze drie warme, heldere en sonore stemmen uit de Engelse folk..

Credits

zang: Barry Coope, Jim Boyes, Lester Simpson

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie