Bottle Of Moonshine + MoodCollector

za 30
september
  • za 30 sep
    20:15
    de Warande - Kuub, dansend
    Geweest

Met deze show zwaait de band zangeres Hanne uit. Ze gaat de wijde wereld verkennen en verlaat voor onbepaalde duur het continent. Het is dus voorlopig de laatste kans om Bottle of Moonshine met Hanne aan het werk te zien … Met MoodCollector in het voorprogramma belooft het in alle opzichten een memorabele avond te worden!

Bottle Of Moonshine

Drie jaar na het album ‘Believe the Numbers’, waarmee ze de Kuub lieten vollopen, keert Bottle of Moonshine terug naar Turnhout met de gloednieuwe EP ‘The World Is Gonna End Tonight’. Met deze nieuwe release vol dansbare old school ska en rocksteady gaat de Kempense band letterlijk ‘back to the roots’. Live zwieren ze er ook nog een selectie bij van de meest opzwepende tunes die ze het voorbije decennium op het publiek loslieten.

MoodCollector

MoodCollector levert swingende wereldmuziek overgoten met een sausje van ska, reggae en afro-beats!
Hun muzikaal dansbaar spektakel is streng geselecteerd uit eigen pure teelt, en hormonen vrij! Die’worldshake’ van selfmade Jamaciaanse reggae en Britse 2-tone ska maakt hun aanstekelijke muziek toegankelijk voor iedereen,wat stilstaan enkel bestemd is voor standbeelden.

Van zodra het optreden start transformeert het publiek zich in onuitputtelijke ’dancing shoes’ wat een optreden van MoodCollector telkens uitmondt in zwetende lijven en zere voeten, skanking time!

 

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie