KLUSTER

Elias Vandenbroucke en Gode Kempen
do 5
oktober
  • do 5 okt
    20:15 - 20:55
    de Warande - Kuub
    Geweest

Elias Vandenbroucke en Gode Kempen maakten met ‘KLUSTER’ een muzikale en humoristische voorstelling vol indrukken van de leefwereld van de hedendaagse mens op deze aardbol. Gewapend met synthesizers en analoge elektronica tasten ze samen de grenzen af tussen spelen en musiceren, telkens opnieuw op zoek naar betekenis.

Elias Vandenbroucke en Gode Kempen studeerden vorig jaar af aan de Kleinkunstopleiding van het Conservatorium in Antwerpen. Michai Geyzen, ex-Artist in Residence in de Warande, coachte hun eerste voorstelling ‘KLUSTER’ waarmee ze direct scoorden op festivals. Ze wonnen de Best International Performance Award op het Fringe-festival in Amsterdam en werden geselecteerd voor Theater Aan Zee 2016 in Oostende. Daar wonnen ze de prijs van de jeugdjury. Uit het juryverslag: “Elias Vandenbroucke en Gode Kempen brengen elektronisch muziektheater met een hoek af. Lol en tragiek gaan hier hand in hand in een heerlijk absurd pseudo- futuristisch universum à la Daft Punk.”

"Over de mens die eenzaam in het universum tast en soms, iets wat onhandig, verbinding zoekt met zijn medewezens." (De Morgen)

 

Credits

spel, muziek en scenografie: Elias Vandenbroucke en Gode Kempen
coaching: Michai Geyzen en Pieter-Jan De Wyngaert
foto: Jolien Fagard

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie